Over ons

Welkom bij Elmerink Nutrition, waar wetenschap en supplementen samenkomen. Onze reis begon in Januari 2023, toen ik (Noah) mijn literatuuronderzoek uitvoerde over pre workouts tijdens de module "gezond en duurzaam ondernemen" bij de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool. Wat begon als NESupplements is nu geëvolueerd naar Elmerink Nutrition, een snelgroeiend bedrijf met een missie.

Samen met mijn gedreven broer Sam hebben we Elmerink Nutrition opgebouwd en vormgegeven. Ons eerste jaar was er een van groei en prestaties, en we zijn dankbaar voor iedereen die deel heeft uitgemaakt van dit succes. Maar laten we even stilstaan bij wat ons echt onderscheidt: onze strikte focus op evidence-based ingrediënten.

Mijn achtergrond in voeding en diëtetiek heeft me de vaardigheden gegeven om grondig wetenschappelijk onderzoek te doen naar de ingrediënten die we gebruiken. Onze formules zijn niet alleen zorgvuldig samengesteld, maar ook wetenschappelijk onderbouwd, met alle bronnen transparant vermeld op onze website. Ja, we begrijpen dat je sceptisch bent bij supplementenbedrijven, maar Elmerink Nutrition is anders.

Ontdek bij Elmerink Nutrition waarom wetenschap de kern is van alles wat we doen. Onze missie is helder: het leveren van evidence-based supplementen van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. We begrijpen dat de wereld van supplementen soms verwarrend kan zijn, daarom streven we naar transparantie en educatie.

Onze website, www.elmerinknutrition.nl, is een schat aan waardevolle informatie, van wetenschappelijke onderbouwing tot diepgaande artikelen over supplementen. We willen niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook jou voorzien van de juiste kennis en informatie, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor je eigen welzijn.

Bij Elmerink Nutrition geloven we dat iedereen het recht heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Onze supplementen zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het behalen van persoonlijke doelen, of het nu gaat om sportprestaties, gezondheid of algemeen welzijn. Kom bij ons en ervaar de kracht van wetenschap en supplementen. Samen zetten we een nieuwe standaard in de supplementenindustrie en streven we naar optimale resultaten voor iedereen. 

Kom bij ons en ervaar de kracht van wetenschap en supplementen bij Elmerink Nutrition.

Team Elmerink Nutrition

  • Sam (links) en Noah (rechts)

    Fotoshoot tijdens zomervakantie Spanje 2023 🇪🇸

  • Sam

    Fotoshoot tijdens zomervakantie Spanje 2023 🇪🇸

  • Noah

    Fotoshoot tijdens zomervakantie Spanje 2023 🇪🇸